Hvem er vi:

RC Maritime Norway (RCMN) er en nettside og fysisk butikk drevet av TimeSave Equipment – Orgnr: 982169771.
Vi er lokalisert på Siggerud i Ski, ca. 20 km sør for Oslo. Butikkens lokasjon finner du under fanen i toppen av nettsiden – “VÅR BUTIKK”.

For tiden er vi kun tilgjengelig på nett.
 

Vår intensjon og mål:

RC Maritime Norway ønsker å tilby et bredt utvalg av RC relatert utstyr. Vi har vektlagt RC båter, RC Touring, Drifting og Of-Road (Buggy). Vårt mål er primært å betjene det Norske markedet ved direkte salg samt distribusjon til andre RC butikker.

Vårt mål og visjon er å tilby produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, raskt levert hjem til deg.
Husk: Når du sammenligner priser, kalkuler også med frakt, inn tolling og mva for å få en så riktig sammenligning som mulig.
Vi ønsker også å behandle våre lojale kunder litt spesielt. Dette vil vi gjøre ved å gi ekstra god service samt gode avtaler i forhold til uttak av varer og tjenester. Blir du en preferert kunde, vil du kunne oppnå gode rabatter og “det lille ekstra”.

Kunderelasjonene:

For å kunne klare og overleve med så spissede produkter til et begrenset marked, er vi nok avhengig av en viss lojalitet bland våre kunder. Et nært samarbeide med dere som kunder, er derfor svært viktig for oss.

For å bli en attraktiv leverandør for dere, håper vi derfor at dere er villige til å gi oss tilbakemelding om produkter og tjenester dere ser som essensielle for å velge oss som deres prefererte leverandøren.

Vi har også valgt å fokusere på rekruttering ved gode rabattavtaler til selektert RC klubber hvor rekrutering settes høyt og prioriteres. Noe av vår innsats gjøres ved sponsormidler til klubbene mot profilering og fordelaktige priser ved kjøp av utstyr med henblikk på utlån og rekruttering.

Vi ser frem til å samarbeide med deg som en av våre kunder.

mvh RCMN

Mor selskap: TimeSave Equipment
Orgnr: 982169771