Hvem er vi:

RC Maritime Norway (RCMN) er en nettside og fysisk butikk drevet av TimeSave Equipment – Orgnr: 982169771.
Vi er lokalisert på Siggerud i Ski, ca. 20 km sør for Oslo. Butikkens lokasjon finner du under fanen i toppen av nettsiden – “VÅR BUTIKK”.
 

Vår intensjon og mål:

RC Maritime Norway ønsker å tilby et bredt utvalg av båter og båt relaterte produkter samt en seleksjon av konkurranse biler for Touring, Drifting og Of-Road (Buggy). Vårt mål er primært å betjene det Norske markedet ved direkte salg samt distribusjon til andre RC butikker.

Vårt mål og visjon er å tilby produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, raskt levert hjem til deg.
Husk: Når du sammenligner priser, kalkuler også med frakt, inn tolling og mva for å få en så riktig sammenligning som mulig.
Vi ønsker også å behandle våre lojale kunder litt spesielt. Dette vil vi gjøre ved å gi ekstra god service samt gode avtaler i forhold til uttak av varer og tjenester. Blir du en preferert kunde, vil du kunne oppnå gode rabatter og “det lille ekstra”.

Kunderelasjonene:

For å kunne klare og overleve med så spissede produkter til et begrenset marked, er vi nok avhengig av en viss lojalitet bland våre kunder. Et nært samarbeide med dere som kunder, er derfor svært viktig for oss.

For å bli en attraktiv leverandør for dere, håper vi derfor at dere er villige til å gi oss tilbakemelding om produkter og tjenester dere ser som essensielle for å velge oss som deres prefererte leverandøren.

Vi ser frem til å samarbeide med deg som en av våre kunder.

mvh RC Maritime Norway

Mor selskap: TimeSave Equipment
Orgnr: 982169771