RCMN/TimeSave Equipment (RCMN) har oppdatert vilkårene for din avtale i henhold til de nye personvernreglene.

Kjære kunde

I følge personvernloven er det nå slik at vi må be deg om å godkjenne at vi håndterer og oppbevarer dine personalopplysninger som du registrerer hos i vår database når du åpner konto og utfører kjøp. Når du registrerer dine opplysninger og gjennomfører et kjøp hos RCMN bekrefter du denne godkjenningen. Denne informasjon brukes kun til å ivareta våre forpliktelser ovenfor deg som kunde når du bestiller varer hos oss.

Sikring og oppbevaring av dine data

Vi oppbevarer kun informasjon nødvendig for sending av varer til korrekt adresse og for å sende eventuelle detaljer relatert til sporing av forsendelser til deg på mail/sms.

Vi oppbevarer ikke sensitiv informasjon som f.eks. personnummer og kortdetaljer. Håndtering av disse data er overlatt til sertifiserte tredjeparts leverandører av betalingstjenester som Nets, Paypal og Klarna som er underlagt ekstremt strenge sikkerhetsregler og sikkerhetsrutiner.

Ditt passord lagres ikke i klartekst, men blir kryptert med kryptografisk hash av typen PBKDF2 i henhold til internettstandard RFC8018.
Ved “glemt passord” vil et nytt passord bli generert og sendt deg direkte. Ingen ansatte i RCMN kan se ditt passordet. 

Dine registrerte data

Vi benytter dine data kun til behandling av dine bestillinger slik at denne kan eksekveres på best mulig måte. Det er kun informasjon som er nødvendig for å muliggjøre levering. Denne informasjonen formidles til transportør som sørger for levering av varene til din adresse. Informasjonen videreformidles ikke til noen utover det som er absolutt nødvendig for å kunne betjene din bestilling og gi deg en positiv opplevelse av våre tjenester.

Nyhetsmail benyttes med jevne mellomrom så når du har registrert deg som interessent for mottak av disse, vil du motta dette pr. mail. Du kan til enhver tid avbryte denne tjenesten.

Persondata distribueres ikke og deles kun med partnere nødvendig for eksekvering, levering og betaling av de bestillinger du registrerer hos oss.

Du kan når som helst se dine registrerte personlige data under «Din konto» og skulle du ha et ønske om å slette din konto, tar du kontakt med oss eller utføre dette direkte når du er inne på kontoen din på vår nettside. Sletter du dataene dine vil disse ikke kunne være sporbare og fjernes fra våre partneres systemer og det er kun detaljer nødvendig i henhold til god regnskapsskikk vi er pålagt å lagre i henhold til gjeldende regnskapsregler som blir stående igjen i våre systemer.